Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕ...

Εκλογικά τμήματα στο κάθε νοσοκομείο της αντίστοιχης περιφέρειας ή στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο του κάθε νομού.(Για νομούς με περισσότερες από μια υγειονομικές περιφέρειες τα μέλη θα ψηφίζουν στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της υγειονομικής περιφέρειας του νομού που ανήκουν) Οι άνεργοι νοσηλευτές, οι νοσηλευτές ιδιωτικού δικαίου καθώς και εκείνοι που δεν ανήκουν στο υπουργείο υγείας, θα ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο του κάθε νομού. .(Για νομούς με περισσότερες από μια υγειονομικές περιφέρειες τα μέλη θα ψηφίζουν στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της υγειονομικής περιφέρειας του νομού που ανήκουν).




Στην εκλογική διαδικασία τον Ιούνιο του 2007 στην πρώτη εκλογική διαδικασία για την εκλογή των αντιπροσώπων και του Δ.Σ. της ΕΝΕ, ακολουθήθηκε η εξής δημοκρατική!!!!! διαδικασία από ΠΔΕ της ΕΝΕ.

Τα εκλογικά τμήματα τα οποία όρισε η ΠΔΕ και μετέπειτα Δ.Σ. της ΕΝΕ, ήταν αναλόγως των γνωστών-φίλων-υποστηριχτών τους κατά το δοκούν. Παράδειγμα η Αλεξανδρούπολη ψήφισε στην Κομοτηνή!!!! Στην Αθήνα ψηφίσανε σε ξενοδοχεία!!!!! Και όχι σε Νοσοκομεία κ.λπ.

Φυσικά δεν υπήρχαν δικαστικοί αντιπρόσωποι σε κανένα εκλογικό τμήμα, παρά μόνο στις κεντρικές εφορευτικές επιτροπές ανά ΔΥΠΕ οι οποίες κάνανε απλή καταγραφή των αποτελεσμάτων των τοπικών εφορευτικών επιτροπών, χωρίς καμιά παραπάνω αρμοδιότητα.

Η πρόταση για εκλογικά τμήματα σε κάθε Νοσοκομείο, αλλά και λεπτομέρειες όπως αναφέρονται παραπάνω για ειδικές περιπτώσεις, είναι η μόνη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αξιόπιστη εκλογική διαδικασία για τις επόμενες εκλογές της ΕΝΕ.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕ…….
   
   ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ….
                        
             ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: