Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΕΔΗΝ
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας μετά την 24ωρη απεργία που θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕΔΗΝ την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ημέρα της Γενικής Απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ.

Ενώ  όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα συμμετείχαν στην απεργία και στις κοινητοποιήσεις, η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΝΕ  που ήταν οέο..... η συνδικαλιστική τους δράση τελείωσε στην προηγούμενη απεργία της ΑΔΕΔΥ με φωτογραφίες, με ύφος σαν να ανακαλύψαν την Αμερική!!!!!!
Στην απεργία της Τετάρτης δεν υπήρχαν πουθενά......... ούτε για τα μάτια του κόσμου........ ούτε μια φωτογραφία.......
μάλλον ήταν απασχολημένοι με τις συνελεύσεις των περιφερειακών τμημάτων τους!!!!!
    • στην 4 ΔΥΠΕ, η συνέλευση έγινε στο Ιπποκράτειο. Το ποιό εντυπωσιακό της συνέλευσης ήταν ....... ο μπουφές,   πλούσιος με όλα τα καλούδια να φάνε και να πιούνε 100 άτομα. Οι 15 παριστάμενοι τιμήσαν τον μπουφέ, ακούσανε για θαυμαστά έργα της ΕΝΕ!!!!! και ούτε τα μπινελίκια που ακούστηκαν στο τέλος, δεν χάλασαν την διάθεση των λίγων και εκλεκτών, πλην ορισμένων.....εγκρίνανε τον οικονομικό απολογισμό.
    • στην Θεσσαλία, η συνέλευση έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι παριστάμενοι ήταν 12..........  δεν ξέρω αν είχαν πλούσιο μπουφέ, αλλά σίγουρα ακούσανε τον ίδιο!!!!! οικονομικό απολογισμό για τα θαυμαστά έργα της ΕΝΕ!!!!! όταν τέθηκε το θέμα της ψηφοφορίας έπεσε το γέλιο της αρκούδας......έτσι συνήθως γίνεται στην πλάτη των πολλών..
    • στο Β΄ της Αθήνας μαζεύτηκαν 20 άτομα!!!!!!! ο ίδιος οικονομικός απολογισμός, με το παραλλήλημα του δασκάλου της ΕΝΕ που το αρέσει το χαϊδευτικό της ΠΑΠΑΡΉΓΑ, βέβαια δεν έχει καμμιά σχέση με την ιδεολογία της Αλέκας..... αυτός προτιμά την ιδεολογία της τσέπης του...
    • στη συνέλευση του Α΄ της Αθήνας  είναι σήμερα στο ΝΙΜΤΣ, λέτε όσοι δεν πήγανε στα υπόλοιπα να πάνε σήμερα στο ΝΙΜΤΣ.............. και μετά την συνέλευση να κάνουν την πορεία με το ποτάμι των υποστηρικτών στο ΥΥΚΑ και κατάληψη του γραφείου της Ξενογιαννακοπούλου...... για να λένε ότι την συναντήσανε και να θέσουνε με πυγμή το πλάνο διεκδίκησης των δικαιώματων των Νοσηλευτών όπως τα θέτανε στο πρώην  ΥΥΚΑ κ.  Αβραμόπουλο....... χαχαχαχα... εδώ μόνο γελάμε.
ΈΧΟΥΝΕ ΜΕΊΝΕΙ  ΜΟΝΟΙ..........

ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ........

ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ...........

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: